Baanos voor werkgevers

Wil je als ondernemer, recruiter of manager gemakkelijk goed personeel vinden voor de openstaande vacatures? Wij van Baanos helpen je hier graag mee. Wij werken dagelijks met de modernste recruitment software om de juiste match te maken tussen bedrijven en talenten.

Bradley Milliard, oprichter van Baanos, helpt nu meer als 5 jaar bedrijven aan waardevolle medewerkers. In zijn carrière zag hij situaties in het recruitment proces die hij beter wilden doen door service, eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop te zetten. Dat is de reden in 2019 Baanos op te zetten! Bij Baanos staat de mensen centraal. Baanos gaat graag de uitdaging aan de medewerker te vinden die uw bedrijf op een hoger niveau brengen. Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt u aanmelden via de button ‘aanmelden als de werkgever’. Wij zullen u vervolgens contacten voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aanmelden als werkgever

Baanos levert professionals voor elke vacature!

Op zoek naar (extra) versterking van het team? Wij staan in nauw contact met gedreven professionals. Wij bieden de juiste mensen waarmee je als werkgever direct mee aan de slag kunt. Hele goede kandidaten en duidelijke voorwaarden. Met Baanos kun je direct weer door.