Baanos voor werkgevers

Wil je als ondernemer, recruiter of manager gemakkelijk goed personeel vinden voor de openstaande vacatures? Wij van Baanos helpen je hier graag mee. Wij werken dagelijks met de modernste recruitment software om de juiste match te maken tussen bedrijven en talenten.

Bradley Milliard, oprichter van Baanos, helpt nu 5 jaar mensen aan een nieuwe baan. In zijn carrière zag hij situaties in het recruitment proces die hij beter wilden doen door service, eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop te zetten. Niet alleen aan het geld denken maar voornamelijk denken aan succesverhalen boeken door een goede match te maken tussen werkzoekende en het bedrijf. Bij ons ben jij flexibel en dat is de rede dat je zelf mag kiezen of je de werknemer direct in dienst neemt of liever via het Uitzendbureau wil inlenen. Bij Baanos staat de mensen centraal. Baanos gaat graag de uitdaging aan de medewerker te vinden die jouw bedrijf op een hoger niveau brengt. Geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je vrijblijvend aan via de button ‘aanmelden als de werkgever’. Wij zullen u vervolgens mailen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden als werkgever

Baanos levert professionals voor elke vacature!

Op zoek naar (extra) versterking van het team? Wij staan in nauw contact met gedreven professionals. Wij bieden de juiste mensen waarmee je als werkgever direct mee aan de slag kunt. Hele goede kandidaten en duidelijke voorwaarden. Met Baanos kun je direct weer door.

Bradley Milliard

Eigenaar @ Baanos

Hoi, ik ben Bradley!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Leuk! Ik help je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Heb je een vraag over één van de vacatures of wil je graag advies? Stuur me gerust een bericht via whatsapp. Ik probeer jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!