Uitzenden

Baanos helpt bedrijven de juiste kandidaten te vinden op basis van uw criteria door mensen via het uitzendbureau naar u uit te zenden.

Uitzenden is een belangrijke tak binnen de dienstverlening van Baanos. Als je op korte termijn snel extra personeel nodig hebt of wegens uitbreiding meerdere extra medewekers nodig hebt is uitzenden een flexibele oplossing. Het werken met uitzendkrachten geeft jou ruimte om de medewerkers goed te leren kennen in de uitzendperiode. Uitzenden hoeft niet fulltime, het kan ook bijvoorbeeld voor 16 uur in de week. Uitzenden is de meest flexibele vorm van inzet van personeel. Bij uitzenden wordt vaak geen vaste termijn afgesproken, maar wordt de uitzendkracht ingezet zolang er uitzendwerk is. Daarnaast is het mogelijk de kandidaat naar een bepaald aantal uur over te nemen. Zo is het voor jullie een tijdelijke investering en biedt het de kans om op termijn uitzendkrachten een direct dienstverband aan te bieden.

Meld je aan als werkgever en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op om een vrijblijvend advies gesprek in te plannen.

Aanmelden als werkgever