Baanos voor werknemers

Je kunt bij ons terecht voor een baan waarbij jij rechtstreeks in dienst gaat bij het bedrijf. Wij helpen jou in het sollicitatieproces de ideale baan met voorwaardes te krijgen.

Wij weten dat het belangrijk voor jou is in een bedrijfscultuur terecht te komen waar jij je goed voelt en die bij jou past, waar er eerlijk wordt gecommuniceerd en afspraken na gekomen worden. Ben jij gelukkig waar jij nu staat in jouw carrière? Wat heb jij nodig om meer voldoening te halen uit jouw werk? Deel je wensen met Baanos , Baanos helpt jou graag verder in jouw carrière.

Over Baanos 

Bradley Milliard, oprichter van Baanos, helpt 5 jaar mensen aan een nieuwe baan. In zijn carrière zag hij bureaus die niet eerlijk waren in hun communicatie door bedrijven en werkzoekende hoge wolken te beloven. Daarnaast deden ze net of ze mensen wilden helpen maar eigenlijk wilde ze een persoon gebruiken om er zelf beter en rijker van te worden. Dit is de reden geweest om Baanos te starten in 2019 en het beter te doen door eerlijk te zijn in communicatie en daarbij de mens centraal te zetten.

Werkwijze

Bij Baanos krijg jij een keus om via Baanos te werken als uitzendkracht of rechtsreeks op contract te gaan bij het bedrijf. Bij ons gaat het er niet om, om ontzettend veel te verdienen door onnodig lang te detacheren of uit te zenden, bij ons gaat het erom dat jij verbetering vind in jouw carrière.

Opzoek naar een droombaan?

Kijk gerust bij onze vacatures. Droombaan niet kunnen vinden bij de vacatures? Dan kun je een open sollicitatie bij ons doen. Op basis van jouw wensen gaan wij voor je aan de slag!

Bradley Milliard

Eigenaar @ Baanos

Hoi, ik ben Bradley!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Leuk! Ik help je graag bij het vinden van jouw droombaan.

Heb je een vraag over één van de vacatures of wil je graag advies? Stuur me gerust een bericht via whatsapp. Ik probeer jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!