Werknemers

Baanos is een uitzend-, wervings- en selectiebureau die werkzoekenden helpt aan een nieuwe baan. Je kunt bij ons terecht voor een dienstverband of als ZZP’er. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een rechtstreeks een contract bij de werkgever aan te gaan.

Wij maken beslissingen vanuit ons gevoel. Natuurlijk moet je het een en ander kunnen aantonen, maar het allerbelangrijkste voor ons is dat jij op de juiste plek terecht komt. Onze gesprekken gaan verder, want wij denken dat er meer nodig is om jou de perfecte baan voor de lange termijn te kunnen bieden. Wij willen jou leren kennen en zijn benieuwd wat jij belangrijk vindt. We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar vooral ook naar wie je bent.

Door samen te werken met betrouwbare bedrijven waarbij er veel persoonlijk contact is, maken wij duurzame matches waar iedereen écht blij van wordt. Weet jij zeker dat je meer kan, maar heb je daar de juiste handvatten nog niet voor gevonden? Deel je wensen met ons, want wij helpen je graag verder in je carrière!

Opleiding volgen en betaald worden?

Ben je opzoek op een verbredende of verdiepende opleiding om je beter te profileren op de arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op!