Referenties

Veel enthousiaste kandidaten gingen je voor. Medewerkers die hun baan te danken hebben aan hun eigen inzet in combinatie met de bemiddeling door Baanos. Wil je jouw ervaring met Baanos ook delen? Stuur ons een bericht met jouw recensie en wij delen deze op onze website.

Door het enthousiasme en doorzettingsvermogen van Baanos heb ik een leuke nieuwe uitdaging gekregen. Top!

Vincent Slingerland - Service Monteur

Ik ben benaderd door Baanos vanwege een passende job. We hebben samen een gesprek gehad en hij heeft mij uitstekend advies gegeven. Ik ben nog nooit zo goed geïnformeerd en voorbereid voor het gesprek bij de passende functie via een uitzendbureau dus ik zou iedereen Baanos aanbevelen! Nogmaals bedankt Bradley voor het mooie leerzame traject!

Robin Verseput - Planner

Na mijn opleiding kreeg ik de kans van Baanos om bij een bedrijf te werken die aansloot bij mijn opleiding. Daarbij neemt Baanos contact op om te vragen hoe het gaat. Baanos geeft, interesseert zich om de persoon en komt zijn afspraken na! Dank je wel Baanos.

Daniëlla Rabe - Callcenter medewerker

Al direct na mijn eerste contact met Bradley van Baanos, merkte ik dat Baanos anders werkt. Mijn belangen en wensen staan centraal en er wordt geluisterd naar wat IK wil, niet welke vacatures er gevuld kunnen worden. Juist deze persoonlijk werkwijze zorgt voor een prettige samenwerking en een resultaat waar je blij van wordt. Ook financieel is alles goed geregeld en Bradley doet er alles aan om dat extra beetje voor jou uit je nieuwe baan te halen. Mocht er iets zijn, is Baanos altijd bereikbaar en bereid mee te denken aan een passende oplossing. Een echte aanrader!

Jimmy Schattevoet - Mechatronica Monteur

Door Baanos ben ik op het spoor gekomen van mijn nieuwe werkgever. Tijdens het sollicitatie traject heeft Baanos me voorzien van de nodige achtergrondinformatie en bijgestaan met praktische tips. De gesprekken zijn in een open, prettige sfeer verlopen en heb ik als zeer zinvol ervaren.

Dirk Beekmans - Technisch Buyer