ZZP Bemiddeling

Baanos biedt opdrachten voor ZZP'ers waarbij jij als ZZP'er 100% verzekerd bent voor jouw bedragen en gekoppeld wordt aan ZZP opdrachten.

Zelfstandig professional met of zonder personeel? Baanos biedt je zekerheid en stabiliteit. Mooie opdrachten waarbij je zelf de regie houdt. Zo kun jij bij Baanos uitbetaald krijgen op de manier die jou het beste uitkomt. Je kunt ervoor kiezen de uren die je werkt binnen 30, 14 of zelfs binnen twee dagen uitbetaald te krijgen. Wij financieren voor en jij bent verzekerd van je inkomsten. Ook zorgen wij voor de facturatie waardoor jij je kunt concentreren op het werk, wij doen de rest. Baanos bemiddeld in het matchen naar werk en Baanos biedt ZZP opdrachten in verschillende sectoren. Meld je aan als ZZP’er en wij matchen jou zo snel mogelijk naar de ideale ZZP-opdracht.

Aanmelden als zzp’er

Samen sta je sterk

Je wordt onderdeel van een snelgroeiende organisatie en een sterk merk. Wij zorgen daarnaast voor uitstekende ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied.